Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Ποτέ ευχαριστημένος !ΣΕΞ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΕΣ .

E ναι !Ποτέ ευχαριστημένος !


Αυτή την περίοδο κάτι έχει πάθει η λίμπιντό μου !Μία χτυπάει κόκκινο και θέλω να γαμήσω μέχρι και τον περιπτερά και μία είμαι τόσο ασέξουαλ που δεν αντέχω τίποτα πάνω από γλωσσόφιλο !

Τι στο διάλο η εμμηνόπαυση πιάνει και τους άντρες και μάλιστα στα 20 ?

Μαθητή μου αυτές τις 2 μέρες είμαι σε φάση "ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ /ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΞΕΚΩΛΗ/ΕΛΑ ΚΑΙ ΣΥ ΜΑΖΙ ΚΑΡΙΟΛΗ/ΚΕΡΝΑ ΧΥΣΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΟΛΟΙ" (τωρα το βγαλα).

Ωστόσο έχω σχέση όπως ξέρεις , η σχέση όμως είναι μακρυά (στην Ελλάδα όμως ένεκα οι σπουδές) και έρχεται σε 2 μέρες , όμως το θέμα είναι ότι θέλω να κάνω σέχ όχι με το αγόρι μου (λουλουδάκια και πεταλουδίτσες γύρω από χεράκια πιασμένα σφιχτά σφιχτά) αλλά με όλους τους άλλους !!

ΚΑΛΕ ΣΟΥ ΛΕΩ πριν λίγο ξέθαψα στο msn ένα παλιό γκόμενο που τον είχα κάνει block και είχαμε ένα χρόνο και κάτι να μιλήσουμε , ακριβώς γιατί τον σκεφτόμουν γυμνό και άναβα !

Ρε δεν παω καλα…

Μήπως πρέπει να χωρίσω?
όχι ρε μαλάκα δεν είμαι τόσο ρηχός , έχουμε και άλλα προβλήματα στη σχέση όπως ΓΚΡΙΝΙΑ!

Μάρέσει η λίγη γκρίνια η ΠΟΛΛΗ δεν μάρέσει !

Και γιατί να σε χαιρετίσει αυτός , και γιατί ξέρεις το μισό Γκάζι , και γιατί μιλήσαμε μόνο 3 φορές και όχι 4 , και γιατί με πήρες μία ώρα αφού ξύπνησες και όχι αμέσως , και γιατί είχες τόσους πρώην , και γιατί κοιμάσαι πολύ και δεν μιλάμε , και ΓΙΑΤΙ Η ΓΗ είναι στρόγγυλη ?!

Και άλλα ακόμη πιο ΦΡΙΧΤΑ !

Σιχτίρ!

Καλά ,τί καλό μου και χρυσό μου, βρε μάτια μου βρε άντρα μου , τί μαλάκα τον έχω πει , τί ότι δεν αντέχεται , πάλι τα ίδια.
Να μου λένε οι φίλοι "πως σου μιλάει έτσι , και χώρισε τον , δεν περνας καλά σε βλέπουμε , από την αρχή κάθε δυο μέρες μαλώνετε άσχημα" , εγώ ΠΑΛΙΙΙ ΕΚΕΙ !

Αλλά δεν ξέρω γιατί δεν χωρίζω.
Τον ενθουσιασμό του έρωτα δεν τον ένιωσα ακόμα και δεν ξέρω γιατί.Αφού εγώ τον κυνήγησα , εγώ του είπα να κάνουμε κάτι μόνιμο , τί στο διάολο παθαίνω?

Και σου λέω αυτή την περίοδο διαβάζω ΜΑΝΙΩΔΩΣ μικρές gay αγγελίες (ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΞΟΚΑΜΜΕΝΕΣ) και κάνω σενάρια στο μυαλό μου !Να κάνω σεξ σαν το σκυλί με όλους σου λέω !Τί παντρεμένους , τί χωρισμένους , τί με αντάλλαγμα χρήμα τί τί τί !ΟΛΟΥΣ (σχεδόν οκ είπαμε δεν είμαι και στερημένος ούτε και μπάζο).

Μήπως τελικά είμαι τσόλι ?

9 σχόλια:

  1. ναι αλλά τελικά κάτι ξέρει και γκρινιάζει που σε ξέρει όλο το Γκάζι. Βρε αγάπη μου, πόσες φορές τα έχω πεί για τις σχέσεις από απόσταση καθώς και για το πόσο ανίκανοι είναι οι περισσότεροι γκέι για σχέση μονογαμική σε τόσο μικρές ηλικίες??? Αλλά να στο μουνί σας όλες τρελές αδερφές χαχαχα

    Αφού ακόμα, και για πολλάααα ακόμη χρόνια θα σε ενδιαφέρουν μόνο τα γαμησάκια τι το ταλαιπωρείς το παιδί και τον εαυτό σου?? Έρχεται σε 2 μέρες και δεν αντέχεις να περιμένεις?? Μετά από κάτι μήνες και δεν έχεις αισθανθεί έρωτα για αυτόν, που ο έρωτας είναι συνήθως το πρώτο και κεραυνοβόλο? Δηλαδή πόσο μετεξεταστέος ή μάλλον στην ίδια τάξη έχεις μείνει στο θέμα???

    Ουφ τα είπα και αμαρτίαν ουκ έχω.

    Υ.Γ: Επίσης, μήπως να τον έπαιζες και λίγο χρυσό μου να ξεκαβλώσεις γιατί οι γκάβλες είναι κάκιστος σύμβουλος???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. >mahler76

    Βρε παλιόγατο άλλο οι φαντασιώσεις και το άκακο cruising στo net
    και άλλο το κέρατο!

    Μη με συγχυζεις βραδυάτικα !

    Φιλιά

    Υ.Γ.Δεν με ξέρει τ μισό Γκάζι , υπερβολές του γκόμεονου ΚΛΑΣΣΙΚΑ ειδικεύεται στην υπερβολή !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η αμαρτία τέκνον μου είναι πρωτίστως αμαρτία του μυαλού!!

    Αν μου έλεγες πως απλά έχεις κάβλες και τον παίζεις φαντασιόμενος τον γκόμενό σου δεν θα έλεγα κάτι. Αλλά εσύ φαντασιώνεσαι όλους τους άλλους. θέμα χρόνου είναι να γίνει και στην πραγματικότητα.

    Όσο για το αν είναι ο γκόμενος υπερβολικός δεν ξέρω, από παλαιότερα μαθήματα εδώ κι εγώ αυτό έχω καταλάβει χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χώρισε παιδάκι μου! Αφού έτσι κι αλλιώς αργά ή γρήγορα δείχνει το πράγμα ότι προς τα εκεί θα πάει όπως τα περιγράφεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να χωρίσεις, και σου εχω βρει εγω ηδη γκομενακι κουκλάκι!!!!!!!

    Ξεκολλα!!!!!!

    Κανονισου να χωρισεις οταν αυτος βρει αλλον και να σε χεσω μετα!! φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μακρυα απο υπερβολες, γκρινιες και τα σχετικα.

    ειδικα αυτο με τα τηλεφωνα δεν μπορω...


    αν περναγες καλα και καταλαβαινοσασταν δεν νομιζω οτι θα τα σκεφτοσουν ολα αυτα.
    μηπως ηρθε η ωρα να την κανεις σιγα σιγα;

    επισης το αλλο; γιατι να κανεις σχεση απο αποσταση;
    λες για γκαζι αρα μαλλον πρεπει να μενεις στην αθηνα.
    με 5εκ. κοσμο στην αθηνα εσυ πηγες και βρηκες γκομενο απο αλλη πολη;
    πουρκουα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύριε διευθυντά, βάλε άριστα στον πρώτο σχολιαστή μαθητή, έγραψε!!και εγώ κάνω σκονάκι από τα γραπτά του...
    Καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κύριε καθηγητά παρουσιάζετε έντονα σύνδρομα στέρησης. Όπως σας είπε και ο κεραμμυδόγατος το ίδιο θα σας πω και εγώ το σκυλί του δρόμου: Αφού δεν θες (ακόμη) να τον κερατώσεις παίξε τον πούτσο σου αγορίνο να ξεκαβλώσεις και να ξεθολώσει το μυαλουδάκι σου και σε δύο μέρες που θα έρθει ο γκρινιάρης σου θα έχεις καθαρό μυαλό να σκεφτείς τι θα κάνεις με τον (επί)δεσμό σου.

    Υ.Γ. Δύσκολο πράγμα οι σχέσεις από απόσταση. Το δοκίμασα και εγώ σε μεγάλη ηλικιά μεν απέτυχε παταγοδώς δε. Πόσο μάλλον με σας που είστε στην ηλικία των 20 όπου η τεστοστερόνη ξεχειλίζει από τα αυτιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή