Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

"Μα τι κάνω ?"

Χτες βράδυ έρχεται msg στο romeo από έναν πολύ ωραίο τύπο...Φιλικός και πολύ του γούστου μου εξωτερικά.....Είχε επισύναψη φωτό του και μπόρεσα να τον δω....


Με ρώταει κλασικά πράγματα του τύπου "τι κάνεις" κλπ...Του απαντάω σήμερα το πρωί και πριν από 1 λεπτό σήμερα μου στέλνει μήνυμα με την περιοχή που μένει και το όνομά του και με ρωτάει το δικό μου...


Πατάω τα πλήκτρα για να του απαντήσω και πριν προλάβω καν να γράψω την περιοχή που μένω , λέω φωναχτά "Μα , τι κάνω ?!"...........


Μαθητές μου.....Βρίσκομαι σε μία φάση περίεργη......Πολύ περίεργη....................Πάρα πολύ περίεργη.............


Δεν ξέρω γιατί αλλά έχω χάσει την όρεξή μου για να φλερτάρω , για να γκομενίσω , για να συναντηθώ με άτομα , για να πω 2 κουβέντες , για να πω δυό ατάκες που θα ιντριγκάρουν τον άλλο.


Και από την άλλη κάνω δήθεν πως δεν καταλαβαίνω ότι κάποιος μου την πέφτει , δήθεν ότι δεν το ΄πιασα το υπονοούμενο (είμαι παλιά πουτάνα -λες να μην το 'πιανα?!), δήθεν το ότι το να πάω σπίτι του μου τό'πε για πλάκα.....


Μου την πέφτουν τόσοι ωραίοι και μερικοί από αυτούς καλά/νορμάλ παιδιά και από την άλλη εγω κάθε φορά που ανοίγει το παραθυράκι συνομιλίας σκέφτομαι ταυτόχρονα "Τον χρόνο σου θα χάσεις , εγώ δεν είμαι για τέτοια"...Τι εννοώ τέτοια?Εννοώ όλο το ερωτικό παιχνίδι....όλο το φλέρτ ( παλιομοδίτικη λέξη αλλά έχει την βαρύτητα των εντυπώσεων που μου ταιριάζει και αποζητώ )....


Να στο θέσω αλλιώς......Είμαι ρε παιδί μου θεονήστικος σε ένα δάσος γεμάτο φρούτα από τα αποία μπορώ να φάω όσα θέλω και πολλά πέφτουν από μόνα τους στα χέρια μου , αλλά παρόλα αυτά εγώ τα περιφρονώ και (μάλλον) προσπαθώ να μην πεινάω !


Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί νιώθω έτσι...Σαν να έχει αδιάσει ένα κουτάκι με συναισθήματα....


Η αυτοεκτίμηση μου αυτή την περίοδο γλύφει τα πατώματα και (μάλλον) δείχνω να έχω συμβιβαστεί με αυτό.


Δεν ασχολούμαι με τα ερωτικά μου....Και για την ακρίβεια δεν ασχολούμαι με τίποτα....Νιώθω απλά αντισεξουαλικός / αντιερωτικός και ενώ από τη μία αναγνωρίζω πως είναι μία φάση που θα περάσει , παρόλα αυτά είναι κάτι που βαθαίνει όσο περνά ο καιρός !


Και αυτά τα λέω εγώ !Η κολλητή μου - αδελφομάνα (λολ) λέει πως δεν με αναγνωρίζει και πως δεν πάω καλά....Είχα ενεργότατη σεξουαλική ζωή και το ερωτικό παιχνίδι-φλερτ ήταν κάτι που το λάτρευα και - δεν σας το κρύβω - ήμουν και πάρα πολύ καλός σε αυτό !




Δεν ξέρω ......


Πάντως στον monsieur στο romeo δεν θα απαντήσω , αν και μου αρέσει πολύ . 

13 σχόλια:

  1. Τι να σου πω!! πάρε το χρόνο σου,τακτοποίησε τα θέλω σου, και ίσως νιώσεις καλύτερα!!!
    καλό βράδυ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απλά ήρθε η ώρα για κάτι ποιο ουσιώδες ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βασικά και αυτό το να θέλει να μάθει που μένεις με το καλημέρα σας σ ένα τσατ δεν μου ακούγεται πολύ...νορμάλ (αν και το νορμάλ είναι υποκειμενικό!).
    Καλό το παράδειγμα με το δάσος και τα φρούτα αλλά μην ξεχνάς πως το διαδικτυακό δάσος κρύβει φρούτα που φαντάζεσαι ή που προσπαθούν να σε κάνουν να τα αγοράσεις με telemarketing και όχι φρούτα που βλέπεις και αγγίζεις και αισθάνεσαι.
    Η επαφή του ίντερνετ με την πραγματική επαφή απέχει πάρα πολύ. Και ίσως να έχεις ανάγκη από μια offline συνεύρεση στην οποία θα κοιτάς τον άλλον στα μάτια live και όχι μέσα από συνημμένη φωτό!
    Τα φιλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά κάνεις που είσαι προσεκτικός από τα παλιονετ!
    Είναι του διαβολου αυτα!

    Βγες εξω και θυμησου τη παλια σου τεχνη του flirting!
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν μου φαίνεται τίποτα περίεργο σε αυτά που γράφεις. Απλά δεν θέλεις τώρα να ψαχτείς. Δεν είναι δυνατό σε κάθε φάση της ζωής μας να θέλουμε τα ίδια πράγματα!

    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φλέρταρες μέσω romeo; Είναι σαν να λέμε δοκίμαζες φαγητά και γεύσεις από site στο internet! Δεν γίνεται ρε προφέσορα! Δεν πάει να λέμε και ό,τι θέλουμε!

    Πάρε το χρόνο σου boy. Ίσως απλά θέλεις να μείνεις λίγο μόνος σου...ακόμη και χωρίς σεξ. Γίνεται κι αυτό...όσο παράξενο κι αν μας φαίνεται πολλές φορές...χαχαχα!!! Όταν σε πιάσει ξανά η όρεξη θα το καταλάβεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για όλα τα πράγματα υπάρχει το σημείο του κορεσμού! Καλώς ήρθες στη συναισθηματική φάση (που γρήγορα βέβαια θα σου περάσει όταν απογοητευτείς μερικές φορές, οπότε θα ξαναγυρίσεις στο γνώριμο ξεσκί... μουχαχαχα!! :p)

    :-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να βγεις έξω αγάπη μου!
    Να ντυθείς, να φτιαχτείς, να βάλεις τα αρώματά σου, τα σέξυ ρουχαλάκια σου και να το ζήσεις! Θα σου πω εγώ τότε αν θα σου ξαναέρθει η όρεξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα συμφωνήσω σχεδόν με όλους... Φάση είναι θα περάσει κάποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πέρασα να δω αν είσαι καλά!

    Όλα καλά;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. είτε φάση είναι, είτε η αρχή ενός νέου στάδιου στη ζωή σου, μην ανησυχείς. καλημέρα!
    ;-)

    (αυτό που καταλαβαίνεις πότε στην πέφτουν διδάσκεται; γιατί είμαι άθλιος στο άθλημα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. TO ALL - TO ALL - TO ALL !!

    εγώ πάλι γιατί δεν νομίζω ότι είναι η αρχή μίας νέας φάσης της ζωής μου?

    Και ποτε θα περασει αυτη η φαση?DEFINE "ΚΑΠΟΤΕ" κ "ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ" !!!

    Φιλιά σε όλους και όλες :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Scatterbrain

    Aμα δεν καταλαβαινεις ποτε σου την πεφτουν , τι να σ πω...Στειλε msg στο mail μου να κανονισουμε ιδιαιτερα :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή