Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

Άρχισαν τα όργανα , σήκω απ'τη θέση σου !

Σαββατόβραδο .... Άρα ? Πάμε ΓΚΑΖΙ (ή και Βίσση !).

Κατ'αρχάς σε όποιο και από τα δύο αν πας , το σίγουρο είναι πως θα δεις τους ίδιους ανθρώπους.......Και στους δύο αυτούς προορισμούς η συντριπτική πλειοψηφία των θαμώνων είναι gay και μάλιστα συγκεκριμένες φάτσες , που την επόμενη μέρα βάζουν φωτογραφίες στο Facebook του τύπου "είμαι και εγώ μια θεά -ίσως και   μεγαλύτερη απ'τη Βίσση!/είμαι και εγώ glamour αν και είμαι "αντράκι" και "τόπαρος" ή "bottom" αλλά δεν μου φαίνεται!- και άλλου τύπου όπως "το μαλλί θεσπέσιο , το βλέμμα δολοφονικό ,τα χείλια σουφρωμένα - " ΠΑΣ ΚΑΛΑ ? ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΦΩΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΜΕΝΗ "!

Δηλαδή το ότι είμαι gay σημαίνει απαραίτητα ότι όταν βγαίνω για διασκέδαση πάω στο Γκάζι?Άρα τα όρια μου πρέπει να εκτείνονται από SODADE μέχρι S-Cape και από Kazarma μέχρι τη λεωφόρο Κωνσταντινουπόλεως?

Εγώ πάντως δεν έχω πάει ....Ναι ναι δεν έχω πάει ποτέ έως τώρα....Ούτε σε gay club ούτε σε gay bar .Προτιμώ κάτι χωρίς τόση  "βιτρίνα".... Απλώς θέλω να έχω επιλογές....
Η αλήθεια είναι πως από άτομα που εκτιμώ ιδιαίτερα , μαθαίνω πως δεν χάνω και τίποτα....

Πάντως θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι η μεγάλη μερίδα των gay που η νυχτερινή τους ζωή ακολουθεί το πρόγραμμα που περιγράφω παραπάνω....

ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΑΠΕΛΠΙΣΤΩ !!!

Και θα απελπιστώ γιατί θα καταλάβω ότι οι gay γουστάρουν να ακολουθούν κλισέ.Και μένα δεν μου αρέσουν τα κλισέ ...

Υ.Γ.1.Μην μου την πείτε για τη Βίσση ...Το πιστεύω ότι είναι καταπληκτική στη δουλειά της , για το "φαινόμενο" μιλάω εγώ :)
Υ.Γ.2.Μην μου πείτε "Τότε μην σώσεις και πατήσεις στο Γκάζι ρε ΜΠΕΤΟΜΑΛΑΚΑ!".......Απλά λέω αυτά που σκέφτομαι χωρίς να είμαι απόλυτος - οκ ίσως να είμαι απόλυτος μόνο στο ότι δεν μου αρέσουν τα κλισέ (άσχετο , αλλά ούτε και τα πλισέ)...


Άσχετο αλλά εδώ στην Κρήτη κοντά στο Ηράκλειο μου έχουν πει ότι υπάρχει 1 gay club στα Μάλια , βασικά σαν κωλάδικο μου το παρουσίασαν - πολύ χάλια οι κριτικές .

8 σχόλια:

  1. Βασικά είσαι απόλυτος! Χαχαχα!

    Κοίτα...μεταξύ μας δεν χάνεις και τίποτα. Η μόνη διαφορά σε σχέση με ένα άλλο μαγαζί είναι ότι μπορείς να είσαι πιο άνετα, ειδικά αν είσαι με γκομενάκι. Όχι να το καβαλήσεις μέσα στο μαγαζί, αλλά να είσαι ρε παιδί μου πιο ήρεμος. Που αν θες να το καβαλήσεις γίνεται κι αυτό...όπως και σε άλλα μαγαζιά...αλλά είσαι για κράξιμο anyway κατά τη γνώμη μου!

    Οπότε μη θεοποιούμε, αλλά και να μη δαιμονοποιούμε το Γκάζι και τα gay μαγαζιά. Όπως και να τα ρίχνεις όλα στη πυρά χωρίς να έχεις πάει...δεν είναι και το πιο σώφρον. Δες και κρίνε. Το μέτρο πάντα μας δείχνει το σωστό δρόμο...νομίζω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Zero point
    Opws eipa den exw paei egw krinw apo ayta pou akouw kai vlepw mesa apo th matia twn allwn...gia ayto eipa kai egw pws den eimai apolytos ...:)

    Otan paw tha kanw post na sas pw...lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποτε δεν ητανε το καλυτερο μου.Παντα πηγαινα πριν η μετα..δηλαδη..Γκάζι για αρχη σε κανα Κα3αρμα η κανα ΦΟΥ και μετα σκυλαδικο απαραιτητως και μετα κανα αφτερ σκυλαδικο παρακμιακο.
    Ειναι καλα για μερικες φορες αρκει να μην πεσεις στη λουπα.
    Επεσα και γω καποια χρονια οταν πρωτοκατεβηκα Αθηνα και εβγαινα μονο στο γκαζι σαν μικρο επαρχιοτακι βλαχακι που ημανε.Και τελικα εβλεπα τις ιδιες φατσες στα ιδια μερη καθε φορα...
    τι να πεις...
    οσο για τη Βισση Οκ ειναι η Βισση, εχει κανει πραγματα πολλα μας εχει πει πολυ ομορφα τραγουδια την αγαπαμε αλλα μεχρι εκει.
    Ουτος η αλλος μεχρι και οι πετρες ξερουν οτι μια ειναι η Θεα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Theia Donna

    Xairomai pou an kai den exw paei Gkazi vgazoume ta idia symperasmata (idies fatses klp)

    Ta leei kala to anipsoudi sou loipon :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κοίτα... όταν βγαίνω θέλω να είμαι ελεύθερος, να πω την μαλακία με τον φίλο μου, να αγκαλιαστώ με έναν άντρα κτλ κτλ, και στην αγορά αυτή τη στιγμή, το μόνο που μου παρέχει κάτι παραπλήσιο είναι το Γκάζι.

    Από την άλλη και στην υπόλοιπη Αθήνα δεν σου απαγορεύει κανείς να μην το κάνεις, απλά είναι λιγότερο πιθανό να σε κράξουν.

    Όπως και να 'χει, καλό είναι και το Γκάζι για τις περιόδους που νιώθεις ότι πνίγεσαι, θεά η Αννούλα (αλλα θα πας μια... δύο... άντε τρεις, εγώ δεν μπορώ παραπάνω)

    Γενικότερα... μέτρο σε ότι κάνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κοίτα στο Γκάζι πας ακριβώς για το λόγο που λένε οι από πάνω... γιατί αν είσαι με γκομενάκι μπορείς και να το φιλήσεις βρε αδερφέ χωρίς να σε κοιτάει μετά όλο το club...

    Προσωπικά έχω να προσθέσω ότι τα gay μαγαζιά είναι καλή επιλογή αν θες να χορέψεις, γιατί βάζουν και ωραία μουσική αλλά χορεύουν και ΟΛΟΙ... Δεν είναι το κλασσικό μεγάλο CLUB του λεκανοπεδίου που απλά όλοι κρατάνε το ποτό τους και κουνάνε ρυθμικά το κεφάλι τους... Και αυτό μου το έχουν πει όλοι οι str8 φίλοι/ες που τους έχω πάει...

    @DiViNe__
    Άντε βρε την τέταρτη φορά να πάμε μαζί... Που σε λίγο θα σε έχει μάθει και ο πορτιέρης και οι λουλουδούδες...
    Άντε πια δεν μπορώ να ακούω μ@λ@κιές! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μια χαρά είναι και το Γκάζι αρκεί να μην σου γίνει εμμονή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή