Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Big Brother review - ακόμη πιο πλατινέ , ακόμη πιο μουσκουλέ , ακόμη πιο ξεκωλέ !

Άσχετο….

ΤΙ ΕΊΔΑ ???

Νέο Big Brother???

Καλά………Η ΗΔΟΝΗ !!!!!

Χρόνια είχα να δω με τόση ανυπομονησία τηλεόραση !!!

Άπαιχτοοοοο !! Τόσο γκλαμουράς τράς ! Τόσο παραπληγιάρικο που καταντά γοητευτικό !

Ποιον να πρωτοσχολιάσω ??

Κατ'αρχάς ΘΕΡΜΑ συγχαρητήρια στην ομάδα που επέλεξε τους παίκτες !!
Τρομερό συνοθύλευμα !

Τσέκαρε λίγο….



Μία καλντεριμιντζού με πρησμένα βυζιά και ροζ κραγιόν "είμαι μία μικρή μπεμπέκα αλλά μην ζητάς ταυτότητα θα μείνουμε ποστίς με ποστίς".

Ένας αρχιδόμαγκας , καράβλαχος , τύπου "ντε λα μαγκέ ντε Βοτανίκ".

Μία Πετρούλα (στο πιο ευαίσθητο) , η οποία είχε πάρει μέρος και στο LoveBites . 

Ένας Κρητικός "πετσός" που λένε και στο νησί (πετσός:ο βλάχος με τη μυτερή μαύρη δερμάτινη μπότα και το ανοιχτό μαύρο πουκάμισο) στου οποίου το χωριό έχω πάει κιόλας , με τρομερή Κρητική προφορά (ΜΟΡΦΗΗΗΗ) --Με γροικάς ίντα στσι λέω ? Θα ρθουν τσι άλλjοι επαέ / Ευχαριστώ το τσοινό ( το λάμδα όπως στο "Λιλίκα Καλλίτση" - με λ+j).


"Ρε" μου λέει ένας φίλος από facebook "αυτή η ξανθιά έχει τα χείλια της Χειλουδάκη" !!"Ναι" του λέω "και τα χαρίσματα του Τουίτι!".


Και εκεί που λες δεν υπάρχει κάτι πιο τραβηγμένο , μπαίνει η Νάρα από τη Βραζιλία η μαυρούλα (το Νάρα από το Μουνάρα βγαίνει άραγε ?) .


Ξαφνικά σκιάζομαι !!!!Ένα Γκρέμλιν !!!Πανικός στο Στρουμφοχωριό !Ίδιος με τον Στήβεν Χόκινς μόνο που το Γκρέμλιν έχει προεπιλεγμένη λειτουργία για ομιλία και κίνηση  , και ο Χόκινς αμφισβήτησε τον Αινστάιν.


Μια θεοπάλαβη καθηγήτρια πιάνου με μαλλί τύπου "καρέ τσάρλεστον" και μάτι που γυαλίζει και η γλώσσα να χει ΤΟΝ ΑΚΡΑΤΗΤΟ και με "λουλουδάκι" το οποίον έχει δεκαετία να τρυγηθεί (if you catch the meaning)!!Η εν λόγω δήλωσε μέσα στο σπίτι "Πωπωω είδες?Γίναμε και διάσημοι δίχως να το θέλουμε!"


ΜΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ?




Ένα ζευγάρι (στην πραγματικότητα) , που μας αποδυκνύει πως "τίποτα δεν είναι στημένο" !


Μία που της αρέσουν οι παράνομες σχέσεις …Καλό πουτανάκι και του λόγου σου μαρή !







Μπαίνει μία που δηλώνει πως σε περίπτωση που κάποιος την απατήσει : "φταιει αυτη π μπηκε αναμεσα μας γτ δεν με σεβεται" ΕΝΩ ΜΩΡΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ Ο ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΤΑΡΑΝΔΟ ΣΕ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ -.- τι ζωο….


Ένας Κύπριος (ο νέος Παρασχάκης) με επάγγελμα "ναυαγοσώστης" (ούτε Καλιφόρνια νά'μασταν) που τού'παν να του κουρέψουν τα μαλλιά και αυτός ήθελε μόνο τις μύτες ! 

Έλεος παιδί μου !Στο big brother ήρθες , όχι στον Vidal Sassoon !


Και κει που μπαίνει ένας φυσιολογικός μαθητή μου , μην ξεγελιέσαι , θα την βγάλει και αυτός την παραπλήγα του αργότερα !


Kαι άλλα ζώα μαζί , πολύ πλαστικό βυζί , πολύ μπούτι , πολλή τρέλα , πολύ μυς , ΠΟΛΛΗ ΠΧΙΟΤΗΤΑ τείνουσα στο μηδέν !

Tίγκα στο ξεκωλίδι !Θα περάσουμε νύχτες τηλεοπτικής ηδονής !


Χνιε , χνιε , χνιεεε …..

10 σχόλια:

  1. Γάμησε τα και άφησε τα δάσκαλε!!!

    Ο χορός του ξέκωλου και του καρακιτσαριού!!!

    Ωρε που πάμε ;;;;;;;;;;;;;;
    Που πάμε ;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μωρέ όταν σου λέω εγώ να κλείσεις τη ρημάδα την τηλεόραση... ελπίζω τουλάχιστον να μην έχεις μηχανάκι της agb και κάνεις ζημιά με τις τηλεθεάσεις.
    ;-)
    καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εχω πολλα χρονια να δω τηλεοραση και ολα αυτα μου φανταζουν εξωτικα φρουτα :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. όταν βγεί βιντεάκι με τα καλύτερα του Γιάννη του Σφίχτη πες μου να το κατεβάσω χαχαχα
    Καλημέραααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θα το δηλώσω ευθαρσώς κόρες μου:
    θελω σαν την πουτανα να γαμηθω με τον Γιαννη τον Κρητικό!
    τον βλεπω και μου σηκωνεται σε χρονο Dt

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. θεια....χαχαχαχαχαχα


    Respect Bill respect...

    Τα ειπες όλα και τα είπες όπως τους άξιζε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μια χαρά τα λες ,άλλωστε γιαυτό σε διαλέξαμε καθηγητή!! μην ξεχάσεις σήμερα το νησί, στο mega στης 10 παρά νομίζω αξίζει να το δούμε!!πολλά φιλιά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μα τι λύσσα πια κι αυτή με τον Κρητικό?
    Anyway, για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται ο...πάτος παραγωγής. Από τον ΑΝΤ1, όπου ζήσαμε συγκλονιστικές στιγμές μπουρτζοβλαχισμού μέχρι το λίφτινγκ του Άλφα...καλά ε? Αυτή τη ζαβή με το πατομπούκαλο, τι την έβαλαν να κάνει ακριβώς στο ΒΒ? Μαθήματα...ορθοδοντοτεχνίτη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Κύπριος είναι ο πιο χάλια Κύπριος που έχω δει (κάποτε αυτός θα ήταν με κοιλίτσα με δάσος στην πλάτη και στο στήθος και μιας και πέρασε τα 30 και έπαθε την Κρίση των 30 -εθνικό σπορ της Κύπρου- αποφάσισε να αφιερώσει την ζωή του στο γυμναστήριο περνώντας έτσι σε ένα νεο "κλαμπ" το του νακρισσισμού και δυστυχώς το κλαμπ αυτό αυξάνεται και πληθύνεται
    )
    ΚΡΗΤΙΚΑΡΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ! Κρήτη λεβεντομάνα, με ταράζεις με τα παιδιά που βγάζεις! ΚΡΗΤΗ! ΚΡΗΤΗ! ΚΡΗΤΗ! Αααααχ ο Κρητίκαρος (δεν καταλαβαίνω τι λέει αλλά τα λέει τόοοοοοσο ωραία) ΚΡΗΤΗ 12 POINTS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. το link στον Vidal Sassoon με τρέλανε!!!και ναι αυτό βρήκα να πω!!κατα τα άλλα συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!το είδα και συνεχίζω να το βλέπω...και δε φοβάμαι να το πω!!η χαμηλή ποιότητα στην τηλεόραση με ιντριγκάρει κατα ένα περίεργο τρόπο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή